воскресенье, 18 июля 2010 г.

Славутич - в десятке лучших городов для жизни в Украине !

За повідомленням видання "Фокус", яке склало свій рейтинг 55 кращих міст для життя вУкраїні, в десятці кращих визнано Славутич.
За його дослідженнями, в Славутичі одні з найвіищих витрат міського бюджету на мешканця міста, порівняно недорога нерухомість і хороший рівень житлово-комунальних послуг.При цьому в Славутичінайнижчий серед досліджуваних міст рівень злочинності- на 10 тис. населення припадає 46 правопорушень.
Кращим містом для життя в Україні визнаний Харків. Це місто укріпило свої позиції по таких показниках, як середня зарплата та туристична привабливість. Також Харків визнаний містом з найвищими можливостями для ортримання в ньому вищої освіти.
Четвертий рік поспіль друге місце рейтингу залишається за Києвом. Незважаючи на те, що столиця показала найвищий рівень ділової активносі і найнижчий рівень безробіття і визнана містом найдільш привабливим з туристичної точки зору та містом найвищого рівня культури, стати лідером Києву завадив високий рівень злочинності, погана єкологія та ціни на нерухомість.
За останнім критерієм столиця поступається лише Ялті.
За Києвом у рейтингу ідуть Івано-Франківськ та Чернівці. Далі в першій десятці розмістилися Мукачево, Севастополь, Одеса, Ужгород, Вінниця і Славутич.
Містом з найзавиднішою зарплатою залишається Енегродар - тут в середньому отримують понад 4 тис. гривень, в той же час в цьомц місті один з найвищих рівнів безробіття.




О как! Я прямо загордилась!

2 комментария:

Nata76 комментирует...

Поздраляю!!! Неожиданное исследование. Я думала Чернобыль сильно подпортил показатели благополучия горожан, ан нет. И это здорово:)

Фиалка комментирует...

Спасибо Наташа!Я дописала все статью.